Projekt mieszkania w Gdyni 

 Wykonany projekt skupiał się na odnowieniu wystroju wnętrz i jak najlepszym wykorzystaniu przestrzeni. Wyburzono starą łazienkę i zaprojektowaliśmy nową, z większą ilością miejsca do przechowywania, prysznicem, toaletą i miejscem na pralkę. W nowej łazience poprawiliśmy również wentylację, co było bardzo ważne dla Klienta.

Korytarz to długa, liniowa przestrzeń oświetlona asymetryczną iluminacją wpuszczoną w sufit. Korytarz ozdobiony jest również dekoracyjnym, podświetlanym tynkiem oraz lustrami, które optycznie go powiększają.

Klientowi zależało na stworzeniu bardziej otwartej przestrzeni w mieszkaniu, dlatego przesunięto ściany aby stworzyć bardziej otwartą kuchnię.

Zmagasz się z brakiem miejsca w swoim domu ? Możemy pomóc!

KONTAKT

ADRES

ul. VII Dwór 4a
80-301 Gdańsk

FORMULARZ KONTAKTOWY